Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Fenerbahçe' Kasımpaşa - Lvu6ye Rcz8zcm

Fenerbahçe' Kasımpaşa - Lvu6ye Rcz8zcm. Haftasında kasımpaşa ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Haftasının kapanış mücadelesi i̇stanbul'da oynandı. Türkiye kupası son 16 turunda fenerbahçe sahasında kasımpaşa'yı konuk etti. 59 serdar aziz (fenerbahçe), dk. Oyuncu değişikliği 90' kasımpaşa'da castro'nun yerine david guanca oyunda.

Kasımpaşa 'yı samatta'nın golüyle geçen erol bulut'un ekibi çeyrek finale kaldı. Haftasında fenerbahçe, sahasında kasımpaşa ile karşılaştı. Haftasında kasımpaşa karşısında ilk 11'de 4 değişiklik yaptı. 86 ferdi kadıoğlu (fenerbahçe) sarı kartlar: Bu devrede fenerbahçe 7, kasımpaşa ise 2 kez kaleyi yokladı.

Fenerbahce Kasimpasa Deplasmaninda 3 Puani 3 Golle Aldi Gercek Gundem
Fenerbahce Kasimpasa Deplasmaninda 3 Puani 3 Golle Aldi Gercek Gundem from www.gercekgundem.com
Hafta mücadelesinde fenerbahçe, sahasında kasımpaşa ile golsüz berabere kaldı. Pozisyon 92' fenerbahçe, kasımpaşa savunmasını abluka altına aldı. Kasımpaşa ile oynadığı son 15 lig maçından 12 galibiyet, 2 beraberlik alan fenerbahçe 1 kez sahadan mağlup ayrıldı. Süper lig'in 16'ncı haftasında fenerbahçe, yarın kasımpaşa'ya konuk olacak. Süper lig'de galatasaray'ın beşiktaş'a kaybetmesinden sonra puan farkını azaltmak isteyen fenerbahçe, kasımpaşa'yı konuk etti. Bu devrede fenerbahçe 7, kasımpaşa ise 2 kez kaleyi yokladı. Sofascore canlı skor fenerbahçe ve kasımpaşa arasındaki önceki maçların, h2h maçlarına göre sıralamasını bulabilirsiniz. Diğer erol bulut'tan kasımpaşa yorumu!

Tri̇büne i̇lk çağrilan ozan tufan oldu fenerbahçe taraftarı, ozan tufan'a büyük destek verdi.

Sadece uzaktan şutlarla gol arayan fenerbahçe ve kasımapaşa tehlikeli atak geliştiremeden devre arasına girdiler. Haftasının kapanış mücadelesi i̇stanbul'da oynandı. Kasımpaşa ise 25 puanla 12. Fenerbahçe, 3 futbolcusundan yoksun bir şekilde kasımpaşa maçına çıktı. Türkiye kupası son 16 turunda fenerbahçe sahasında kasımpaşa'yı konuk etti. 86 ferdi kadıoğlu (fenerbahçe) sarı kartlar: 54 sinan gümüş (fenerbahçe), dk. .yanal, spor toto süper lig'in 31. Fenerbahçe 'de son anlarda mert hakan yandaş kırmızı kart gördü ve oyun dışında kaldı. Sofascore canlı skor fenerbahçe ve kasımpaşa arasındaki önceki maçların, h2h maçlarına göre sıralamasını bulabilirsiniz. Pozisyon 92' fenerbahçe, kasımpaşa savunmasını abluka altına aldı. Tri̇büne i̇lk çağrilan ozan tufan oldu fenerbahçe taraftarı, ozan tufan'a büyük destek verdi. Bu devrede fenerbahçe 7, kasımpaşa ise 2 kez kaleyi yokladı.

Haftasında kasımpaşa karşısında ilk 11'de 4 değişiklik yaptı. Dakikada, fenerbahçe'de ise isla 73. Türkiye kupası son 16 turunda fenerbahçe sahasında kasımpaşa'yı konuk etti. 14 ve 45+1 thiam, dk. Haftasında kasımpaşa ile deplasmanda karşı karşıya geldi.

Fenerbahce Kasimpasa Deplasmaninda Eksikler
Fenerbahce Kasimpasa Deplasmaninda Eksikler from net-haber.com
Fenerbahçe, ziraat türkiye kupası son 16 turunda bugün kasımpaşa'yı konuk edecek. Süper lig'de galatasaray'ın beşiktaş'a kaybetmesinden sonra puan farkını azaltmak isteyen fenerbahçe, kasımpaşa'yı konuk etti. 86 ferdi kadıoğlu (fenerbahçe) sarı kartlar: Fenerbahçe, 3 futbolcusundan yoksun bir şekilde kasımpaşa maçına çıktı. Sadece uzaktan şutlarla gol arayan fenerbahçe ve kasımapaşa tehlikeli atak geliştiremeden devre arasına girdiler. Haftasında kasımpaşa karşısında ilk 11'de 4 değişiklik yaptı. Hafta mücadelesinde fenerbahçe, sahasında kasımpaşa ile golsüz berabere kaldı. Dakikada, fenerbahçe'de ise isla 73.

Son dakika haberi | süper lig'in 16.

Türkiye kupası son 16 turunda fenerbahçe sahasında kasımpaşa'yı konuk etti. Spor toto süper ligi'nde kasımpaşa ile fenerbahçe karşı karşıya geldi. Hafta mücadelesinde fenerbahçe, sahasında kasımpaşa ile golsüz berabere kaldı. Haftasında kasımpaşa ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Süper lig'in 16'ncı haftasında fenerbahçe, yarın kasımpaşa'ya konuk olacak. 14 ve 45+1 thiam, dk. 54 sinan gümüş (fenerbahçe), dk. Fenerbahçe'nin kalecisi harun tekin, kasımpaşa maçında da penaltı kurtarışlarına devam etti. Dakikada, fenerbahçe'de ise isla 73. 56 ben youssef (kasımpaşa) kırmızı kartlar: Sofascore canlı skor fenerbahçe ve kasımpaşa arasındaki önceki maçların, h2h maçlarına göre sıralamasını bulabilirsiniz. Sadece uzaktan şutlarla gol arayan fenerbahçe ve kasımapaşa tehlikeli atak geliştiremeden devre arasına girdiler. Haftada fenerbahçe, kasımpaşa'yı konuk etti.

Diğer erol bulut'tan kasımpaşa yorumu! .yanal, spor toto süper lig'in 31. Bu devrede fenerbahçe 7, kasımpaşa ise 2 kez kaleyi yokladı. 54 sinan gümüş (fenerbahçe), dk. Haftada fenerbahçe, kasımpaşa'yı konuk etti.

Fenerbahce Kasimpasa Live Score Stream Odds Stats News
Fenerbahce Kasimpasa Live Score Stream Odds Stats News from oddspedia.com
Dakikada, fenerbahçe'de ise isla 73. Kasımpaşa ile oynadığı son 15 lig maçından 12 galibiyet, 2 beraberlik alan fenerbahçe 1 kez sahadan mağlup ayrıldı. Diğer erol bulut'tan kasımpaşa yorumu! Fenerbahçe, ziraat türkiye kupası son 16 turunda bugün kasımpaşa'yı konuk edecek. .yanal, spor toto süper lig'in 31. Haftasının kapanış mücadelesi i̇stanbul'da oynandı. Spor toto süper lig'de 14. Süper lig'in 16'ncı haftasında fenerbahçe, yarın kasımpaşa'ya konuk olacak.

Süper lig'in 16'ncı haftasında fenerbahçe, yarın kasımpaşa'ya konuk olacak.

Fenerbahçe, ziraat türkiye kupası son 16 turunda bugün kasımpaşa'yı konuk edecek. Haftada fenerbahçe, kasımpaşa'yı konuk etti. Haftasında fenerbahçe, sahasında kasımpaşa ile karşılaştı. Oyuncu değişikliği 90' kasımpaşa'da castro'nun yerine david guanca oyunda. Spor toto süper ligi'nde kasımpaşa ile fenerbahçe karşı karşıya geldi. Spor toto süper lig'de 14. Fenerbahçe'nin kalecisi harun tekin, kasımpaşa maçında da penaltı kurtarışlarına devam etti. 86 ferdi kadıoğlu (fenerbahçe) sarı kartlar: Haftasında kasımpaşa ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Dakikada, fenerbahçe'de ise isla 73. Sofascore canlı skor fenerbahçe ve kasımpaşa arasındaki önceki maçların, h2h maçlarına göre sıralamasını bulabilirsiniz. Son dakika haberi | süper lig'in 16. .yanal, spor toto süper lig'in 31.

Post a Comment for "Fenerbahçe' Kasımpaşa - Lvu6ye Rcz8zcm"